Svinekoteletter med ovnsbakte småpoteter, asparges, paprika og steinsoppsaus

Svinekoteletter med ovnsbakte småpoteter, asparges, paprika og steinsoppsaus

4.1 (123)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
600 g
Svinekoteletter
700 g
Steinsoppsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Asparges
1 bunt
Spisspaprika
2 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fint vær? Tilbered paprikaene, aspargesene og kotelettene på grillen!

Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel småpotetene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek småpotetene i ovnen i 18-20 minutter, eller til potetene er gjennomstekte.
Kutt paprikaene i fire biter, og fjern de nederste 2-3 cm på aspargesene. Stek grønnsakene i ovnen de siste ca. 8 minuttene av potetenes steketid.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Krydre svinekotelettene med salt og pepper. Stek kotelettene i 2-3 minutter på hver side. Ha kotelettene til side på en tallerken, og la dem hvile i 2-3 minutter før servering.
Varm opp steinsoppsausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Vel bekomme!