Svinekoteletter med ovnsbakte småpoteter, asparges, paprika og steinsoppsaus
4.1 (123)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Småpoteter
600 g
Svinekoteletter
700 g
Steinsoppsaus
1 pakke
Asparges
1 bunt
Spisspaprika
2 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fint vær? Tilbered paprikaene, aspargesene og kotelettene på grillen!
Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel småpotetene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek småpotetene i ovnen i 18-20 minutter, eller til potetene er gjennomstekte.
Kutt paprikaene i fire biter, og fjern de nederste 2-3 cm på aspargesene. Stek grønnsakene i ovnen de siste ca. 8 minuttene av potetenes steketid.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Krydre svinekotelettene med salt og pepper. Stek kotelettene i 2-3 minutter på hver side. Ha kotelettene til side på en tallerken, og la dem hvile i 2-3 minutter før servering.
Varm opp steinsoppsausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Vel bekomme!