Pastasalat med skinke, paprika, rødløk, tomat og grønn pesto

Pastasalat med skinke, paprika, rødløk, tomat og grønn pesto

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Pasta penne
200 g
(Gluten)
Hjertesalat
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Strimlet kokt skinke
200 g
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Grønn pesto
1 glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp pastasalaten med revet parmesan.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll den ferdigkokte pastaen i kaldt vann.
Kutt enden av salaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt salatbladene i tynne strimler. Kutt paprikaen i biter, kutt tomaten i terninger, og kutt rødløken i tynne skiver.
Bland skinken, pastaen og grønnsakene sammen i en serveringsbolle, og vend inn rømmen og pestoen. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!