Krydrede kyllinglår med fargerike grønnsaker, maiskolber, småpoteter og ajvarsaus

Krydrede kyllinglår med fargerike grønnsaker, maiskolber, småpoteter og ajvarsaus

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Maiskolber
1 pakke
Småpoteter
300 g
Kyllinglår
430 g
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Ajvarsaus
1 beger
(Egg, Sennep, Laktose)
Salt
Pepper
Olivenolje
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fint vær? Sleng kyllinglårene og maiskolbene på grillen, da vel!

Sett stekeovnen på 230 grader.
Del maiskolbene i to. Fordel småpotetene utover et stekebrett med bakepapir, og krydre med salt. Ha maiskolbene og kyllinglårene på brettet, og stek brettet i ovnen i ca. 20 minutter.
Kutt paprikaen og squashen i grove biter. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek grønnsakene i 4-5 minutter, og krydre med salt og pepper.
Server med ajvarsausen.
Vel bekomme!