Ravioli med steinsopp i kremet saus med sprøstekt bacon og spinat

Ravioli med steinsopp i kremet saus med sprøstekt bacon og spinat

3.99 (239)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Rødløk
½–1 stk
Gul paprika
½–1 stk
Spinat
50 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Grønne erter
125 g
Vann
1 dl
Ravioli med steinsopp
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Bacon
150 g
Krutonger
40 g
(Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
746 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
65 g
Protein:
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server litt ristede pinjekjerner eller valnøtter til retten.

Skrell og grovhakk løken. Skyll og kutt paprikaen i terninger, og skyll spinaten i kaldt vann.
 Varm opp en vid stekepanne eller kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og paprikaen i 2–3 minutter, til løken er blank. Tilsett crème fraîchen, 1 dl vann, grønnsaksbuljongen, spinaten og ertene, og la det hele småkoke i omtrent 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
 Tilbered ravioliene som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men ta vare på litt av pastavannet. Spe ut den kremede sausen med litt av pastavannet hvis du synes den blir for tykk. Bland ravioliene inn i sausen.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–5 minutter, til de er gylne og sprø. 
Server urtekrutongene til retten.
Vel bekomme!