Rødbetburgere med eple -og fetacoleslaw, marinert grønnkål og ovnsbakte potetfries
Vegetar

Rødbetburgere med eple -og fetacoleslaw

marinert grønnkål og ovnsbakte potetfries
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Grønt eple
1 stk
Yoghurt naturell
75 g
(Melk, Laktose)
Fetaost
50 g
(Melk, Laktose)
Råkostmiks
150 g
Grønnkål
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Rødbetburger med timian og hvitløk
1 pakke
Brioche hamburgerbrød
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
700 kcal
Fett:
28 g
Karbohydrater:
87 g
Protein:
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også lage chips av grønnkålen ved å tørke den i ovnen på 150 grader i 15–20 minutter, eller til den er helt sprø.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i staver. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
 Skyll og grovriv eplet på et rivjern. Smuldre fetaosten over yoghurten i en liten skål og pisk godt sammen. Ha eplet og råkostmiksen i en serveringsskål, og vend inn halvparten av fetadressingen. 
Ha grønnkålen i en serveringsskål, og vend inn balsamicovinaigretten. Smak til med salt og pepper (se tips). 
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek rødbetburgerne i 1–2 minutter på hver side.
Varm briochebrødene som anvist på pakken.
 Server resten av fetadressingen til retten.
Vel bekomme!