Vegetar
Rødbetburgere med eple -og fetacoleslaw
marinert grønnkål og ovnsbakte potetfriesNy oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Grønt eple
1 stk
Yoghurt naturell
75 g
Fetaost
50 g
Råkostmiks
150 g
Grønnkål
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Rødbetburger med timian og hvitløk
1 pakke
Brioche hamburgerbrød
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 700 kcal
- Fett:
- 28 g
- Karbohydrater:
- 87 g
- Protein:
- 25 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også lage chips av grønnkålen ved å tørke den i ovnen på 150 grader i 15–20 minutter, eller til den er helt sprø.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i staver. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Skyll og grovriv eplet på et rivjern. Smuldre fetaosten over yoghurten i en liten skål og pisk godt sammen. Ha eplet og råkostmiksen i en serveringsskål, og vend inn halvparten av fetadressingen.
Ha grønnkålen i en serveringsskål, og vend inn balsamicovinaigretten. Smak til med salt og pepper (se tips).
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek rødbetburgerne i 1–2 minutter på hver side.
Varm briochebrødene som anvist på pakken.
Server resten av fetadressingen til retten.
Vel bekomme!