Indrefilet av svin med jasminris, grønne bønner og paprikasaus
Glutenfri

Indrefilet av svin

med jasminris, grønne bønner og paprikasaus
4.23 (106)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Liste
Liste
Bilder
Jasminris
135 g
Marinert indrefilet av svin
300 g
Paprikasaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Grønne bønner
150 g
Rød paprika
½–1 stk
Gul løk
½–1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
578 kcal
Fett:
14 g
Karbohydrater:
71 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For et perfekt resultat på kjøttet, kan du bruke et steketermometer og ta kjøttet ut av ovnen når temperaturen viser omtrent 62 grader, og la kjøttet hvile seg opp til omtrent 65 grader.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, til det har fått en jevn stekeskorpe. Vend på kjøttet underveis i steketiden. Krydre med salt og pepper. Legg kjøttet over i en ildfast form, og stek det i ovnen i 10–12 minutter (se tips). Ta kjøttet ut av ovnen, og la det hvile i omtrent 5 minutter før du skjærer det i skiver.
 Legg posen med paprikasaus i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
 Skyll de grønne bønnene og paprikaen. Kutt endene av de grønne bønnene, og del dem i to. Rens og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt løken i båter. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje og smør. Stek grønnsakene i 4–5 minutter, til de er gylne og møre. Smak til med salt og pepper. 
Vel bekomme!