Kyllingbryst med asiatisk nudelsalat med mango, ingefær, hoisinsaus og koriander

Kyllingbryst med asiatisk nudelsalat med mango, ingefær, hoisinsaus og koriander

3.85 (87)
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Risnudler
1 pakke
Gulrøtter
200 g
Mango
1 stk
Ingefær
1 bit
Sommerkål
1 bit
Koriander
1/2 bunt
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya)
Lime
1 stk
Kyllingbryst
380 g
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fint vær? Grill kyllingen!

Kok nudlene i ca. 1 liter vann i 4-6 minutter. Skyll de ferdigkokte nudlene i kaldt vann.
Skrell gulrøttene, mangoen og ingefæren. Riv gulrøttene og ingefæren på et rivjern, og kutt mangoen i terninger. Kutt sommerkålen i tynne strimler, og grovhakk korianderen.
Bland nudlene sammen med gulrøttene, mangoen, sommerkålen, ingefæren og hoisinsausen i en serveringsskål, og smak til med saft fra limen og korianderen.
Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kyllingen i 4-6 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. La kyllingen hvile i noen minutter før servering.
Vel bekomme!