Kyllingbryst med asiatisk nudelsalat med mango, ingefær, hoisinsaus og koriander
3.85 (87)
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Risnudler
1 pakke
Gulrøtter
200 g
Mango
1 stk
Ingefær
1 bit
Sommerkål
1 bit
Koriander
1/2 bunt
Hoisinsaus
1 pakke
Lime
1 stk
Kyllingbryst
380 g
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fint vær? Grill kyllingen!
Kok nudlene i ca. 1 liter vann i 4-6 minutter. Skyll de ferdigkokte nudlene i kaldt vann.
Skrell gulrøttene, mangoen og ingefæren. Riv gulrøttene og ingefæren på et rivjern, og kutt mangoen i terninger. Kutt sommerkålen i tynne strimler, og grovhakk korianderen.
Bland nudlene sammen med gulrøttene, mangoen, sommerkålen, ingefæren og hoisinsausen i en serveringsskål, og smak til med saft fra limen og korianderen.
Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kyllingen i 4-6 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. La kyllingen hvile i noen minutter før servering.
Vel bekomme!