Torskepakker med currysaus, grønnsaker og ris
3.72 (96)
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
Jasminris
1 pakke
Gulrøtter
200 g
Neper
250 g
Reddiker
1 pakke
Torskefilet
675 g
Currysaus
1 pakke
Koriander
1/2 bunt
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Drypp litt olivenolje over retten før servering.
Fyr grillen. Se punkt 7 om du ikke ønsker å grille.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell gulrøttene og nepene. Kutt gulrøttene i små terninger, og kutt nepene i mindre biter. Kutt reddikene i båter. Skjær torsken i biter.
Legg 4 aluminiumsark utover kjøkkenbenken. Fordel fisken, grønnsakene og currysausen på aluminiumsarkene, og pakk folien godt sammen.
Grill fiskepakkene i 12-15 minutter, eller til torsken er gjennomstekt.
Finhakk korianderen, og strø den over fisken ved servering.
Sett stekeovnen på 220 grader. Lag fiskepakker som beskrevet i punkt 3 og 4, og stek dem i ovnen i 12-15 minutter, eller til torsken flaker seg.
Vel bekomme!