Pannestekt lyr med kremet fiskesaus, kokte grønnsaker og ovnsbakte poteter
Glutenfri

Pannestekt lyr med kremet fiskesaus

kokte grønnsaker og ovnsbakte poteter
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Brokkoli
1 stk
Lyrfilet
325 g
(Fisk)
Smør
1 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
427 kcal
Fett:
15 g
Karbohydrater:
38 g
Protein:
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene midt i ovnen i 18–20 minutter.
 Legg posen med kremet fiskesaus i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
 Skrell og kutt gulrøttene i to på langs. Del brokkolien i buketter. Kok opp en kjele med lettsaltet vann og kok grønnsakene i 3–4 minutter.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Ha 1 ss smør i stekepannen, og bruk en spiseskje til å øse smøret over fisken mens den steker.
Vel bekomme!