Glutenfri
Pannestekt lyr med kremet fiskesaus
kokte grønnsaker og ovnsbakte poteterNy oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Småpoteter
300 g
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
Gulrøtter
2 stk
Brokkoli
1 stk
Lyrfilet
325 g
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 427 kcal
- Fett:
- 15 g
- Karbohydrater:
- 38 g
- Protein:
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene midt i ovnen i 18–20 minutter.
Legg posen med kremet fiskesaus i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
Skrell og kutt gulrøttene i to på langs. Del brokkolien i buketter. Kok opp en kjele med lettsaltet vann og kok grønnsakene i 3–4 minutter.
Varm
opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Ha 1 ss smør i stekepannen, og bruk en spiseskje til å
øse smøret over fisken mens den steker.
Vel bekomme!