Laktosefri
Pastasalat med kylling
tomat og cæsardressing, toppet med urtekrutongerRetten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Pasta
100–200 g
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Urtemiks
1 pakke
Krutonger
40 g
Grana Padano
1 stk
Cæsardressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 841 kcal
- Fett:
- 42 g
- Karbohydrater:
- 67 g
- Protein:
- 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For ekstra god smak på kyllingen kan du tilsette 1 ss smør og litt finhakket hvitløk mot slutten av steketiden.
Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken.
Skyll og tørk salaten, og riv bladene i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger.
Del kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i stekepannen og gjør kyllingen saftig. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, litt salt og pepper (se tips).
Ha salaten i en serveringsbolle sammen med pastaen og tomaten. Fordel kyllingen, krutongene og Grana Padano-osten over. Server cæsardressingen til retten.
Vel bekomme!