Fargerike fiskepakker med lyr, kremet sitronsaus, reddiker, gulrøtter og ris
Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- pepper
- salt
Jasminris
1 pakke
Gulrøtter
2 stk
Reddiker
1 pakke
Gul løk
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Lyrfilet
375 g
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
Aluminiumsfolie
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fint vær? Grill fiskepakkene i ca. 12 minutter.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Kutt reddikene, den gule løken og rødløken i båter. Skjær fisken i grove terninger.
Legg to doble aluminiumsark på kjøkkenbenken, og fordel fisken og grønnsakene utover aluminiumsarkene. Krydre fisken og grønnsakene med salt og pepper, hell over fiskesausen, og pakk folien godt sammen. Legg fiskepakkene på et stekebrett, og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Vel bekomme!