Fiskekaker med ovnsbakte potetbåter, stekte grønnsaker og sitron- og gressløksmør
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Poteter
700 g
Fiskekaker
1 pakke
Råkostmiks
1 pakke
Sukkererter
1 pakke
Gressløk
1 pakke
Sitron
1 stk
Smør
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server retten med remulade.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt potetene i båter. Fordel potetbåtene utover i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetbåtene i ovnen i 20-25 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme, og stek fiskekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Legg fiskekakene på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til høy varme. Stek råkostmiksen og sukkerertene i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Finhakk gressløken. Smelt 4 spiseskjeer smør i en kjele på lav varme, og tilsett saften fra halve sitronen. Vend inn den finhakkede gressløken, og smak til med salt og pepper.
Kutt resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!