Vegetar
Gnocchi med stekt aromasopp
rosettkål og steinsoppdressingNy oppskrift
Under 30 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Kikerter
1 pakke
Persillade
1 pakke
Olivenolje
1 ss
Gnocchi
500 g
Revet Grande Premium
½ pakke
Sitronskall
1 ts
Aromasopp
200 g
Rosettkål
1 pakke
Sitronskall
1 ts
Sitronsaft
¼ stk
Bladpersille
1 bunt
Kjerneblanding
1 pakke
Steinsoppesto
½–1 glass
Revet Grande Premium
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 778 kcal
- Fett:
- 42 g
- Karbohydrater:
- 66 g
- Protein:
- 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rist gjerne kjerneblandingen i ovnen siste 5 minuttene av steketiden til kikertene, for ekstra god smak.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Hell laken av kikertene, og skyll dem i et dørslag. Tørk dem så tørre som mulig med tørkepapir. Ha kikertene over i en bolle, og bland inn 1 ss olivenolje og persilladen. Fordel kikertene utover et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 30 minutter.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av gnocchien. Skyll og tørk sitronen, og finriv alt sitronskallet (kun det gule).
Kok gnocchien i omtrent 2 minutter, eller til den flyter opp. Hell av vannet, og vend inn litt olivenolje. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek gnocchien i omtrent 2 minutter, eller til den har fått litt farge. Krydre med litt salt og pepper. Topp med den revne Grande Premium-osten og omtrent 1 ts av sitronskallet.
Børst soppen fri for jord, og del den i skiver. Skyll rosettkålen, og del de største i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen i 4–5 minutter, eller til den har fått litt farge. Ha rosettkålen i pannen med soppen når det gjenstår omtrent 3 minutter av steketiden. Smak til med litt salt, pepper, omtrent 1 ts av sitronskallet og litt saft fra sitronen.
Skyll, tørk og finhakk persillen. Server retten med kjerneblandingen, steinsoppestoen, persillen og den revne Grande Premium-osten.
Vel bekomme!