Gnocchi med stekt aromasopp, rosettkål og steinsoppdressing
Vegetar

Gnocchi med stekt aromasopp

rosettkål og steinsoppdressing
Ny oppskrift
Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Kikerter
1 pakke
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Olivenolje
1 ss
Gnocchi
500 g
(Gluten)
Revet Grande Premium
½ pakke
(Melk, Laktose)
Sitronskall
1 ts
Aromasopp
200 g
Rosettkål
1 pakke
Sitronskall
1 ts
Sitronsaft
¼ stk
Bladpersille
1 bunt
Kjerneblanding
1 pakke
Steinsoppesto
½–1 glass
(Melk, Laktose)
Revet Grande Premium
½ pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
778 kcal
Fett:
42 g
Karbohydrater:
66 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist gjerne kjerneblandingen i ovnen siste 5 minuttene av steketiden til kikertene, for ekstra god smak.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
 Hell laken av kikertene, og skyll dem i et dørslag. Tørk dem så tørre som mulig med tørkepapir. Ha kikertene over i en bolle, og bland inn 1 ss olivenolje og persilladen. Fordel kikertene utover et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 30 minutter.
 Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av gnocchien. Skyll og tørk sitronen, og finriv alt sitronskallet (kun det gule). 
 Kok gnocchien i omtrent 2 minutter, eller til den flyter opp. Hell av vannet, og vend inn litt olivenolje. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek gnocchien i omtrent 2 minutter, eller til den har fått litt farge. Krydre med litt salt og pepper. Topp med den revne Grande Premium-osten og omtrent 1 ts av sitronskallet.
 Børst soppen fri for jord, og del den i skiver. Skyll rosettkålen, og del de største i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen i 4–5 minutter, eller til den har fått litt farge. Ha rosettkålen i pannen med soppen når det gjenstår omtrent 3 minutter av steketiden. Smak til med litt salt, pepper, omtrent 1 ts av sitronskallet og litt saft fra sitronen. 
 Skyll, tørk og finhakk persillen. Server retten med kjerneblandingen, steinsoppestoen, persillen og den revne Grande Premium-osten.
Vel bekomme!