Kremet kylling med grønnsaker og timiansaus

Kremet kylling med grønnsaker og timiansaus

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Gulrøtter
400 g
Gul løk
1 stk
Blomkål
1 stk
Aromasopp
1 pakke
Prinsessefilet av kylling
600 g
Lett matfløte
3 dl
(Melk, Laktose)
Hønsebuljong
1 pakke
Timian
3-4 stilk
Soyasaus
2 ss
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server litt tyttebærsyltetøy eller syltede rødbeter til retten.

Skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene i skiver, og grovhakk løken. Kutt blomkålen i små buketter, og kutt aromasoppen i grove biter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kyllingen i 2-3 minutter på hver side. Krydre kyllingen med salt og pepper.
Varm opp en kjele med litt olje til middels varme, og stek grønnsakene fra punkt 1 i 3-4 minutter, eller til soppen har fått litt farge.
Ha kyllingen i kjelen med grønnsakene, og tilsett matfløten, hønsebuljongen, 3-4 stilker timian, ca. 2 ss soyasaus og 1,5 dl vann. La det hele småkoke i ca. 5 minutter, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!