Kyllingburgere med tomat, hjertesalat og aioli
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olje
Tomat
1 stk
Mango
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Majones
1 pakke
Kyllingburgere
330 g
Hamburgerbrød
1 pakke
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Drypp noen dråper sitronsaft i aiolien!
Fyr grillen. Se punkt 5 hvis du ikke ønsker å grille.
Skrell mangoen. Kutt tomaten og mangoen i skiver. Kutt bunnen av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann.
Skrell og finhakk hvitløken, og bland den sammen med majonesen.
Grill kyllingburgerne i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Varm burgerbrødene på grillen i ca. 30 sekunder på den ene siden.
Følg punkt 2 og 3. Sett stekeovnen på 220 grader. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingburgerne i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Varm burgerbrødene i ovnen i ca. 2 minutter.
Vel bekomme!