Kyllingburgere med tomat, hjertesalat og aioli

Kyllingburgere med tomat, hjertesalat og aioli

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
Tomat
1 stk
Mango
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Majones
1 pakke
(Egg, Sennep)
Kyllingburgere
330 g
Hamburgerbrød
1 pakke
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Drypp noen dråper sitronsaft i aiolien!

Fyr grillen. Se punkt 5 hvis du ikke ønsker å grille.
Skrell mangoen. Kutt tomaten og mangoen i skiver. Kutt bunnen av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann.
Skrell og finhakk hvitløken, og bland den sammen med majonesen.
Grill kyllingburgerne i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Varm burgerbrødene på grillen i ca. 30 sekunder på den ene siden.
Følg punkt 2 og 3. Sett stekeovnen på 220 grader. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingburgerne i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Varm burgerbrødene i ovnen i ca. 2 minutter.
Vel bekomme!