Grillet torsk med sommerkål og asparges servert med ris og teriyakisaus

Grillet torsk med sommerkål og asparges servert med ris og teriyakisaus

3.86 (79)
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
1 pakke
Sommerkål
1 bit
Rødløk
1 stk
Asparges
1 bunt
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Olivenolje
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend litt ferske urter inn med grønnsakene før servering!

Fyr grillen. Se punkt 7 hvis du ikke ønsker å grille.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt sommerkålen i to omtrent like store båter, og kutt rødløken i tykke skiver.
Grill sommerkålen og rødløken i 3-4 minutter på hver side, og grill aspargesene i 2-3 minutter. Bland grønnsakene sammen med litt olivenolje, salt og pepper i en serveringsbolle.
Krydre fisken med salt og pepper, og grill den i 4-5 minutter på hver side.
Server med teriyakisausen.
Følg punkt 2 og 6. Sett stekeovnen på 220 grader. Kutt sommerkålen og rødløken i båter. Ha sommerkålen, rødløken og aspargesen i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15-20 minutter. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den sammen med grønnsakene de siste 10-12 minuttene, eller til den er gjennomstekt.
Vel bekomme!