Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Banansjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Asparges
1 bunt
Laktosefri melk
5 dl
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Egg
4 stk
Baconterninger
100 g
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server suppen med glutenfrie rundstykker.
Skrell og finhakk banansjalottløken og hvitløken. Knekk bunnene av aspargesene (disse skal ikke brukes), og skrell den nederste delen. Kutt av aspargestoppene, og legg dem til side. Kutt resten av aspargesene i grove biter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken, hvitløken og aspargesbitene, uten toppen, i 2-3 minutter. Tilsett den laktosefrie melken og grønnsaksbuljongen, kok opp, og la det småkoke i 8-10 minutter.
Kok eggene i en kjele med vann i 7-9 minutter.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og stek baconterningene i 3-4 minutter, eller til de er gylne. Ha i aspargestoppene, og stek videre i ca. 2 minutter.
Bruk en stavmikser eller en blender til å kjøre suppen glatt. Smak til med salt og pepper.
Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem, og kutt dem i båter. Ha eggebåtene, aspargestoppene og baconterningene i suppen ved servering.
Vel bekomme!