Laget på 1-2-3
Vegetar
Vegetarlasagne
med grønnsaker, linser og tomatsaus, servert med salat og urtedressingNy oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Grønne linser
½–1 boks
Sjalottløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Brokkolistilker og grønnkål
200 g
Tomatsausbase
1 pakke
Bechamelsaus
250 g
Lasagneplater
250 g
Revet ost
100 g
Restaurantsalat
50 g
Urtedressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 930 kcal
- Fett:
- 34 g
- Karbohydrater:
- 112 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Forbered lasagnen dagen før du skal spise den. Stek grønnsakene, og legg lasagnen lagvis i en ildfast form. Så er det bare å steke lasagnen i 20 minutter på 220 grader varmluft.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Sil laken av linsene, og skyll dem. Skrell og finhakk sjalottløken. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, gulroten og grønnkål- og brokkolistilkene i 1–2 minutter, til løken er blank. Vend inn linsene, og smak til med salt og pepper.
Fordel tomatsausen, grønnsaks- og linseblandingen, bechamelsausen og lasagneplatene lagvis i en smurt, ildfast form. Avslutt med bechamelsausen, og topp lasagnen med den revne osten. Stek lasagnen midt i ovnen i 20 minutter, til osten er gyllen.
Skyll salaten. Bland salaten og urtedressingen i en serveringsskål.
Vel bekomme!