Ovnsbakt torsk med kryddersmør, asparges, vårløk og reddiker

Ovnsbakt torsk med kryddersmør, asparges, vårløk og reddiker

3.77 (74)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
Asparges
1 bunt
Vårløk
1 pakke
Reddiker
1 bunt
Torskefilet
450 g
(Fisk)
Kryddersmør
1 pakke
(Melk, Laktose)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fint vær? Pakk grønnsakene, fisken og kryddersmøret inn i aluminiumsfolie og legg på grillen!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Knekk av de nederste 2-3 cm av aspargesene (disse skal ikke brukes). Kutt aspargesene i biter.
Fordel aspargesene, vårløken og reddikene i en ildfast form, legg fisken oppå grønnsakene, og topp med kryddersmøret og litt salt. Stek formen i ovnen i 10-13 minutter.
Vel bekomme!