Indrefilet av svin med stekt spisskål og gulrot og fløtegratinerte poteter med mozzarella
4.25 (75)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fløtepoteter
1 pose
Revet mozzarella
100 g
Marinert indrefilet av svin
300 g
Gulrøtter
3 stk
Grønn spisskål
1 bit
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek spisskålen til den er lett brent for mer smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Ha fløtepotetene i en ildfast form, og topp formen med mozzarellaen. Stek formen i ovnen ca. 20 minutter, eller til fløtepotetene er gjennomvarme.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek ytrefileten i 2-3 minutter på hver side, og krydre kjøttet med salt og pepper. Legg ytrefileten i en ildfast form, og stek formen i ovnen, ved siden av fløtepotetene, de siste 10-12 minuttene av potetenes steketid. La kjøttet hvile 3-4 minutter før servering.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i skiver. Kutt spisskålen i to. Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek gulrøttene og spisskålen i 3-4 minutter, og krydre med litt salt.
Vel bekomme!