Indrefilet av svin med stekt spisskål og gulrot og fløtegratinerte poteter med mozzarella

Indrefilet av svin med stekt spisskål og gulrot og fløtegratinerte poteter med mozzarella

4.25 (75)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fløtepoteter
1 pose
(Melk, Laktose)
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Marinert indrefilet av svin
300 g
Gulrøtter
3 stk
Grønn spisskål
1 bit
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek spisskålen til den er lett brent for mer smak.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Ha fløtepotetene i en ildfast form, og topp formen med mozzarellaen. Stek formen i ovnen ca. 20 minutter, eller til fløtepotetene er gjennomvarme.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek ytrefileten i 2-3 minutter på hver side, og krydre kjøttet med salt og pepper. Legg ytrefileten i en ildfast form, og stek formen i ovnen, ved siden av fløtepotetene, de siste 10-12 minuttene av potetenes steketid. La kjøttet hvile 3-4 minutter før servering.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i skiver. Kutt spisskålen i to. Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek gulrøttene og spisskålen i 3-4 minutter, og krydre med litt salt.
Vel bekomme!