Ytrefilet av svin med grønnsaksspyd, sennepsvinaigrette og bulgursalat med eple

Ytrefilet av svin med grønnsaksspyd, sennepsvinaigrette og bulgursalat med eple

Ny oppskrift
Under 45 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Grillspyd
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Rødløk
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Ananas
1/2 stk
Bulgur
1/2 pakke
(Hvete)
Hønsebuljong
1/2 pakke
Eple
1 stk
Lime
1 stk
Ruccola
50 g
Ytrefilet av svin i skiver
300 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Grillspyd
Olje
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fint vær? Ha grillspydene og ytrefileten på grillen!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt rødløken og paprikaen i grove biter. Skrell og kutt ananasen i grove biter. Tre grønnsakene og ananasen på grillspyd. Fordel grillspydene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 10 minutter. Om du ikke har grillspyd, eller vil spare tid, kan grønnsakene legges rett i den ildfaste formen.
Tilbered bulguren som anvist på pakken. Ha hønsebuljongen i kjelen med bulguren.
Kutt eplet i terninger, og riv skallet fra halve limen (kun det grønne) på et rivjern. Bland sammen bulguren, ruccolaen, epleterningene, litt saft fra limen, limeskallet, litt olivenolje og pepper i en serveringsskål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek ytrefileten i 3-4 minutter på hver side, og krydre kjøttet med salt og pepper.
Server med sennepsvinaigretten.
575 kcal. Protein: 43 g. Karbohydrater: 47 g. Fett: 22 g. *Hvorav mettet fett: 4 g.
Vel bekomme!