Sommerkoteletter med potetsalat, grillet hjertesalat og barbecuesaus
3.8 (91)
Under 45 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Småpoteter
300 g
Vårløk
1/2 pakke
Majones
1 beger
Lettrømme
1 pakke
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Sommerkoteletter
500 g
Hjertesalat
1 stk
Barbecuesaus
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt sitronsaft i potetsalaten for en ekstra frisk smak!
Fyr grillen. Se punkt 7 om du ikke ønsker å grille.
Kok småpotetene i 15-20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Avkjøl potetene i kaldt vann når de er ferdigkokte.
Finhakk vårløken. Bland potetene og vårløken sammen med majonesen, lettrømmen og sennepsvinaigretten i en stor serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
Grill sommerkotelettene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. La kjøttet hvile i noen minutter før servering.
Kutt hjertesalaten i to på langs. Grill hjertesalaten med flatsiden ned i ca. 3 minutter, og krydre den med litt salt og pepper. Drypp over litt olivenolje ved servering.
Server barbecuesausen til retten.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kotelettene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Kutt hjertesalaten i to på langs, stek den med flatsiden ned i ca. 3 minutter, og krydre den med salt og pepper. Drypp over litt olivenolje ved servering.
Vel bekomme!