Laktosefri
Pastasalat med sprø kylling, reddiker og sennepsvinaigrette
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Sennep·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
- salt
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Pasta
200 g
Tomat
1 stk
Reddiker
1 pakke
Ruccola
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1075 kcal
- Fett:
- 26 g
- Karbohydrater:
- 155 g
- Protein:
- 55 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne salaten med litt revet parmesan.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Legg kyllingen på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gyllen og sprø. Kutt kyllingen i strimler.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og skyll den i kaldt vann.
Skyll tomaten, reddikene og ruccolaen. Kutt tomaten i terninger, og reddikene i skiver. Bland sammen pastaen, tomatene, reddikene og ruccolaen i en salatbolle. Vend inn sennepsvinaigretten, og smak til med salt og pepper. Topp salaten med den sprø kyllingen.
Vel bekomme!