Svinekam med waldorfsalat og ovnsbakte søtpotetstaver

Svinekam med waldorfsalat og ovnsbakte søtpotetstaver

Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Valnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • majones
  • olje
  • pepper
  • salt
Søtpoteter
2 stk
Svinekam i skiver
350 g
Epler
1 stk
Røde druer
1 pakke
Valnøtter
1 pakke
(Valnøtter, Nøtter)
Laktosefri crème fraîche
1/2 boks
(Melk)
Salt
Pepper
Olje
Majones
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek valnøttene i en tørr stekepanne i ca. 1 minutt for ekstra god smak.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell søtpotetene og kutt dem i staver. Fordel søtpotetstavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetstavene i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre svineskivene med salt og pepper. Stek kjøttet i ca. 2 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt.
Kutt eplet i små terninger, og kutt druene i to. Grovhakk valnøttene. Bland epleterningene og druene sammen med 2 spiseskjeer majones og 2-3 spiseskjeer laktosefri crème fraîche i en serveringsskål. Smak til med salt og pepper, og strø over valnøttene til slutt.
Vel bekomme!