Svinekam med waldorfsalat og ovnsbakte søtpotetstaver
Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Valnøtter·
- Melk·
- Nøtter
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- majones
- olje
- pepper
- salt
Søtpoteter
2 stk
Svinekam i skiver
350 g
Epler
1 stk
Røde druer
1 pakke
Valnøtter
1 pakke
Laktosefri crème fraîche
1/2 boks
Salt
Pepper
Olje
Majones
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek valnøttene i en tørr stekepanne i ca. 1 minutt for ekstra god smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell søtpotetene og kutt dem i staver. Fordel søtpotetstavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetstavene i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre svineskivene med salt og pepper. Stek kjøttet i ca. 2 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt.
Kutt eplet i små terninger, og kutt druene i to. Grovhakk valnøttene. Bland epleterningene og druene sammen med 2 spiseskjeer majones og 2-3 spiseskjeer laktosefri crème fraîche i en serveringsskål. Smak til med salt og pepper, og strø over valnøttene til slutt.
Vel bekomme!