Crispy kyllingtaco med mais, tomat, agurk og guacamole

Crispy kyllingtaco med mais, tomat, agurk og guacamole

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Hjertesalat
2 stk
Agurk
1 stk
Tomater
2 stk
Maiskorn
1 pakke
Fullkornstortillaer
2 pakke
(Hvete)
Crispy kylling
600 g
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Guacamole
1 pakke
Lime
1 stk
Olivenolje
Salt
Pepper
Olje
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha en klatt rømme i guacamolebasen for en rundere smak.

Sett stekeovnen på 175 grader.
Kutt enden av hjertesalatene, skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt bladene i grove biter. Kutt agurken i skiver, og kutt tomatene i grove biter. Hell laken av maisen. Ha grønnsakene i skåler for servering.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme, og stek kyllingen i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Skrell og press hvitløken. Ha guacamolebasen i en skål, og smak til med hvitløken, saft fra limen, olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!