Crispy kyllingtaco med mais, tomat, agurk og guacamole
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Hjertesalat
2 stk
Agurk
1 stk
Tomater
2 stk
Maiskorn
1 pakke
Fullkornstortillaer
2 pakke
Crispy kylling
600 g
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Guacamole
1 pakke
Lime
1 stk
Olivenolje
Salt
Pepper
Olje
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha en klatt rømme i guacamolebasen for en rundere smak.
Sett stekeovnen på 175 grader.
Kutt enden av hjertesalatene, skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt bladene i grove biter. Kutt agurken i skiver, og kutt tomatene i grove biter. Hell laken av maisen. Ha grønnsakene i skåler for servering.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme, og stek kyllingen i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Skrell og press hvitløken. Ha guacamolebasen i en skål, og smak til med hvitløken, saft fra limen, olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!