Ytrefilet av svin med potetsalat og ovnsbakt maiskolbe, asparges og paprika

Ytrefilet av svin med potetsalat og ovnsbakt maiskolbe, asparges og paprika

4.06 (101)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Maiskolber
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Asparges
1 bunt
Ytrefilet av svin
600 g
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Kremet potetsalat
1 beger
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fint vær? Denne retten passer ypperlig på grillen!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kutt maiskolbene i to, og kutt paprikaen i grove biter. Fjern nederste de 2-3 cm av aspargesene. Fordel maiskolbene, paprikaen og aspargesene i en stor ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper.
Skjær ytrefileten i to på langs, og deretter i to på tvers, slik at du får fire like store kjøttstykker.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttstykkene i ca. 1 minutt på hver side. Legg kjøttet oppå grønnsakene i den ildfaste formen, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter. La kjøttet hvile i 3-4 minutter før servering.
Finhakk kruspersillen fra urtepakken. Vend persillen inn med grønnsakene ved servering, og server potetsalaten ved siden av.
Vel bekomme!