Kremet brokkolisalat med linser og mango servert med langbrød
Ny oppskrift
Under 45 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Linsemiks
1/2 pakke
Brokkoli
1 stk
Rødløk
1 stk
Mango
1 stk
Lime
1 stk
Langbrød av fullkorn
1 pakke
Lettrømme
150 g
Mangopuré
1 boks
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skrell brokkolistilken, skjær den i tynne skiver med en ostehøvel, og legg den i kaldt vann frem til servering.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered linsene som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i mindre buketter. Finhakk rødløken. Skrell og kutt mangoen i terninger. Ha rødløken og mangoen i en salatbolle. Finriv skallet fra limen (kun det grønne) på et rivjern. Vend limeskallet og limesaften inn i salaten.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek brokkolibukettene i 4-5 minutter, til bukettene har fått litt farge. Krydre med salt og pepper. Ha brokkolibukettene og de ferdigkokte linsene i salatbollen sammen med de andre grønnsakene.
Varm langbrødene i stekeovnen i ca. 5 minutter.
Bland sammen rømmen, mangopuréen og litt salt, og vend blandingen inn i salaten.
521 kcal. Protein: 21 g. Karbohydrater: 52 g. Fett: 16 g. *Hvorav mettet fett: 10 g.
Vel bekomme!