Pannestekt laks med småpoteter, hollandéssaus og ovnsbakt blomkål og aspargesbønner

Pannestekt laks med småpoteter, hollandéssaus og ovnsbakt blomkål og aspargesbønner

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
300 g
Hollandéssaus
1 pakke
(Egg, Laktose)
Blomkål
1/2 stk
Grønne bønner
1 pakke
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Strø litt finhakket gressløk eller bladpersille over retten ved servering for mer smak!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i 15-18 minutter, eller til de er gjennomkokte. Varm pakken med hollandéssaus (uåpnet) i kjelen sammen med potetene de siste 10 minuttene av potetenes koketid.
Del blomkålen i mindre buketter. Ha blomkålbukettene og aspargesbønnene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 8-10 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2-4 minutter på hver side, eller til den begynner å flake seg.
Vel bekomme!