Fullkornswrap med tempurasei
kålsalat, agurksalsa og curry- og mangodressingNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- sukker
Tempurasei
330 g
Grønt eple
1 stk
Agurk
1 stk
Rødløk
½ stk
Lime
1 stk
Sukker
1 ss
Fullkornstortillaer
4 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Curry- og mangodressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 853 kcal
- Fett:
- 33 g
- Karbohydrater:
- 104 g
- Protein:
- 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter, til den er gjennomvarm.
Skyll og kutt eplet i små terninger. Skyll og del agurken i to på langs. Fjern de myke frøene med en teskje, og kutt agurken i små terninger. Skrell og finhakk rødløken. Del limen i to. Ha eplet, agurken og løken i en liten bolle, og bland inn saften fra limen, 1 ss sukker og litt salt.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 6–8 minutter.
Fyll tortillaene med fisken, agurksalsaen, kålsalaten og curry- og mangodressingen.
Vel bekomme!