Fullkornswrap med tempurasei, kålsalat, agurksalsa og curry- og mangodressing

Fullkornswrap med tempurasei

kålsalat, agurksalsa og curry- og mangodressing
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • sukker
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Grønt eple
1 stk
Agurk
1 stk
Rødløk
½ stk
Lime
1 stk
Sukker
1 ss
Fullkornstortillaer
4 stk
(Hvete)
Strimlet kålsalat
120 g
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
853 kcal
Fett:
33 g
Karbohydrater:
104 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
 Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter, til den er gjennomvarm. 
 Skyll og kutt eplet i små terninger. Skyll og del agurken i to på langs. Fjern de myke frøene med en teskje, og kutt agurken i små terninger. Skrell og finhakk rødløken. Del limen i to. Ha eplet, agurken og løken i en liten bolle, og bland inn saften fra limen, 1 ss sukker og litt salt.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 6–8 minutter.
Fyll tortillaene med fisken, agurksalsaen, kålsalaten og curry- og mangodressingen.
Vel bekomme!