hvete
olivenolje, olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)
Pico de gallo | |||
---|---|---|---|
![]() | tomater | 3 stk | |
![]() | sjalottløk | 1 stk | |
![]() | rød chili | ½–1 stk | |
![]() | koriander | ½ bunter | |
![]() | lime | ½ stk | |
olivenolje | 2 ss |
Kyllingfajitas | |||
---|---|---|---|
![]() | rød paprika | 2 stk | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | skivet kyllingfilet | 600 g | |
![]() | finkuttet ingefær, hvitløk og chili | 1 pakke | |
![]() | tacokrydder | 1 pakke | |
![]() | lime | ½ stk |
Tortillalefser | |||
---|---|---|---|
![]() | tortillalefser (hvete) | 8 stk |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | lime | 1 stk | |
![]() | koriander | ½ bunter | |
![]() | guacamole | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Bruk gjerne opp oste- eller grønnsaksrester i denne retten.
Del av lmkgroup.se