Potet- og persillesalat med ramsløkaioli, varmrøkt laks, avokado og bløtkokt egg
20-30
Glutenfri

Potet- og persillesalat med ramsløkaioli, varmrøkt laks, avokado og bløtkokt egg

Ingredienser

Allergener

egg, sulfitt, sennep, fisk, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper

Bløtkokte egg
egg
egg (egg)
4 stk
Potet- og persillesalat med ramsløkaioli
kokte timian- og hvitløkspoteter
kokte timian- og hvitløkspoteter (sulfitt)
650 g
bladpersille
bladpersille
1 bunt
aioli med ramsløk
aioli med ramsløk (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Topping
avokado
avokado
1 stk
reddiker
reddiker
1 pakke
varmrøkt krydderlaks
varmrøkt krydderlaks (fisk, sennep)
200 g
urtedressing
urtedressing (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
572 kCal
Fett 
40 g
Karbohydrater 
30 g
Protein 
23 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bland gjerne inn litt gressløk, ruccola eller annen smaksrik salat med potetene, og server med godt brød.