Rød currygryte med torsk, brokkoli, gulrot og rødløk servert med villris
3.16 (108)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
Villris
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Rødløk
1 stk
Torskefilet
675 g
Kokosmelk
1 pakke
Rød currypaste
1 pakke
Gulrotskiver
300 g
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til gryten med litt limesaft ved servering for ekstra god smak.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i små buketter, og kutt rødløken i båter. Skjær fisken i terninger.
Ha kokosmelken, 4 dl vann og currypasten i en kjele, og kok opp. Skru temperaturen ned til middels varme, tilsett brokkolien, rødløken og gulrotskivene, og la det hele trekke i 5-6 minutter. Ha i fisken, og la den trekke under lokk i 3-4 minutter, eller til den flaker seg.
Grovhakk korianderen fra urtepakken. Topp currygryten med korianderen ved servering.
Vel bekomme!