Rød currygryte med torsk, brokkoli, gulrot og rødløk servert med villris

Rød currygryte med torsk, brokkoli, gulrot og rødløk servert med villris

3.16 (108)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
    Villris
    1 pakke
    Brokkoli
    1 stk
    Rødløk
    1 stk
    Torskefilet
    675 g
    (Fisk)
    Kokosmelk
    1 pakke
    Rød currypaste
    1 pakke
    Gulrotskiver
    300 g
    Koriander og kruspersille
    1/2 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Smak til gryten med litt limesaft ved servering for ekstra god smak.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Kutt brokkolien i små buketter, og kutt rødløken i båter. Skjær fisken i terninger.
    Ha kokosmelken, 4 dl vann og currypasten i en kjele, og kok opp. Skru temperaturen ned til middels varme, tilsett brokkolien, rødløken og gulrotskivene, og la det hele trekke i 5-6 minutter. Ha i fisken, og la den trekke under lokk i 3-4 minutter, eller til den flaker seg.
    Grovhakk korianderen fra urtepakken. Topp currygryten med korianderen ved servering.
    Vel bekomme!