Sommerkoteletter med bakte grønnsaker og sennepsvinaigrette

Sommerkoteletter med bakte grønnsaker og sennepsvinaigrette

Ny oppskrift
Under 40 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Brokkoli
1 stk
Rødbete
1 stk
Polkabete
1 stk
Sommerkoteletter
500 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grill sommekotelettene!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt rødbeten og polkabeten i små terninger. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Server med sennepsvinaigretten.
554 kcal. Protein: 52 g. Karbohydrater: 21 g. Fett: 27 g. *Hvorav mettet fett: 8 g.
Vel bekomme!