Omelett med potet, spinat og paprika servert med frisk salat

Omelett med potet, spinat og paprika servert med frisk salat

3.84 (67)
Under 45 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Bakepotet
1 stk
Banansjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Spinat
1/2 pakke
Egg
4 stk
(Egg)
Revet mozzarella
50 g
(Melk, Laktose)
Mexican BBQ
1/2 pakke
(Sulfitt)
Chiliflak
1/2 pakke
Hjertesalat
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Olivenolje
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du sitter igjen med rester er omeletten minst like god til lunsj i morgen!

Skrell poteten, og kutt den i små terninger. Skrell og kutt løken i strimler, og skrell og press hvitløken. Skyll spinaten i kaldt vann.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til middels varme. Stek potetene i ca. 3 minutter, til de har fått litt farge. Krydre potetene med salt og pepper, og ha dem over på en tallerken.
Tilsett spinaten, løken og hvitløken i stekepannen du brukte til potetene, og stek i ca. 3 minutter, til spinaten har falt sammen. Ha potetene tilbake i stekepannen sammen med grønnsakene.
Visp sammen eggene i en skål, og rør inn osten, litt salt og pepper, det meksikanske krydderet og ønsket mengde av chiliflakesene.
Hell eggeblandingen over grønnsakene. Skru ned temperaturen til middels lav varme, og stek omeletten, under lokk, i 15-25 minutter, eller til den har stivnet.
Skyll salaten og riv den i grove biter. Kutt paprikaen i terninger. Ha salaten og paprikaen i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
438 kcal. Protein: 26 g. Karbohydrater: 30 g. Fett: 23 g. *Hvorav mettet fett: 8 g.
Vel bekomme!