Kreolsk torskegryte med råkostsalat
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Rød paprika
1 stk
Purreløk
1 stk
Blomkål
1 stk
Torskefilet
675 g
Ekstra lett crème fraîche
1 boks
Kokosmelk
1 pakke
Rød currypaste
1 pakke
Gulrøtter
600 g
Epler
2 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt sitron- eller limesaft over råkosten for å unngå at eplene blir brune.
Skrell og finhakk hvitløken, og kutt paprikaen i strimler. Vask vårløken og kutt den i strimler, og del blomkålen i buketter. Skjær fisken i grove biter.
Varm opp en kjele med litt olje til høy varme, og stek grønnsakene fra forrige punkt i ca. 5 minutter.
Tilsett crème fraîchen, kokosmelken og den røde currypasten i kjelen med grønnsakene, gi det hele et lite oppkok, og smak til med salt og pepper. Ta kjelen av platen, tilsett fisken, og la den trekke i ca. 5 minutter, eller til den er gjennomkokt.
Skrell gulrøttene. Riv eplene og gulrøttene på et rivjern, og bland alt sammen i en serveringsskål.
Vel bekomme!