Fiskekaker med kremet maisstuing, ovnsbakt søtpotet og stekte grønnsaker

Fiskekaker med kremet maisstuing, ovnsbakt søtpotet og stekte grønnsaker

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Søtpotet
1 stk
Rødløk
1 stk
Purreløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Bladpersille
1/2 pakke
Fiskekaker
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Maiskorn
2 pakke
Naturell kremost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Maisstuingen i denne oppskriften passer godt til alt av fisk og hvitt kjøtt!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell søtpoteten og kutt den i ca. 1 cm tykke skiver. Kutt skivene deretter i fire biter, og fordel bitene utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek søtpotetbitene midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Grovhakk rødløken. Skyll purreløken godt i kaldt vann, og rens paprikaene. Kutt purreløken og paprikaene i skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek fiskekakene i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Legg fiskekakene til side på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp igjen til middels varme. Stek rødløken, purreløken og paprikaene til løken er blank. Smak til med salt og pepper.
Hell vannet av boksene med maiskorn, og finhakk persillen. Ha maiskornene og kremosten i en kjele, og varm det hele opp på middels varme, under omrøring, til osten smelter og stuingen er gjennomvarm. Tilsett persillen til slutt, og smak til med salt og pepper før servering.
Bland søtpotetbitene sammen med de stekte grønnsakene, og server!
Vel bekomme!