Fargerik bulgursalat med kylling, grønnsaker og yoghurtdressing
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Bulgur
1 pakke
Gul paprika
1 stk
Reddiker
1 pakke
Cherrytomater
250 g
Lime
1 stk
Tzatzikikrydder
1 pakke
Yoghurt naturell
1 pakke
Prinsessefilet av kylling
600 g
Ruccola
1 pakke
Middelhavskrydder
1 pakke
Olivenolje
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend litt finrevet limeskall (kun det grønne) inn i bulgursalaten.
Kok opp 5 dl vann med litt salt og olivenolje i en kjele. Tilsett bulguren når vannet koker. Rør godt om, og la bulguren småkoke på lav varme i ca. 10 minutter.
Kutt paprikaen i tynne strimler. Kutt reddikene, cherrytomatene og limen i båter.
Bland tzatzikikrydderet sammen med yoghurten i en serveringsskål, og smak til med salt.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Bland bulguren sammen med paprikaen, reddikene, cherrytomatene, ruccolaen og middelshavskrydderet i en serveringsskål. Smak til med salt og olivenolje.
Server retten med yoghurtdressingen og limebåtene.
Vel bekomme!