Laksefilet med agurksalat, potet, gulrot og rømme

Laksefilet med agurksalat, potet, gulrot og rømme

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • sukker
Poteter
400 g
Agurk
1/2 stk
Sitron
1/2 stk
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Fiskekrydder
1 pakke
(Sennep)
Gulrøtter
2 stk
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Sukker
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fint vær? Ha laksen på grillen!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen slik at det er plass til gulrøttene i punkt 5.
Skjær agurken i tynne skiver med en ostehøvel eller en mandolin. Bland agurken sammen med saft fra den halve sitronen, 1 teskje sukker og litt salt i en serveringsskål.
Fordel laksen i en smurt ildfast form, og krydre den med fiskekrydderet. Stek formen i ovnen i 8-10 minutter. Laksen skal ha en rå kjerne.
Skrell og kutt gulrøttene i biter. Kok gulrøttene med potetene de siste 5 minuttene av potetenes koketid.
Server retten med lettrømmen.
Vel bekomme!