Spanske kjøttboller i spicy tomatsaus med linguini
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- sukker
Rød chili
1/2 stk
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Cherrytomater
250 g
Spinat
100 g
Kjøttboller
400 g
Moste tomater
1 flaske
Linguine
250 g
Gran Biraghi
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Sukker
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med fersk basilikum.
Finhakk chilien og løken, og skrell og finhakk hvitløken. Kutt cherrytomatene i to, og vask spinaten.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttbollene i 3-4 minutter, slik at de får en stekeskorpe.
Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek løken, hvitløken og chilien i 1-2 minutter, til løken er blank. Tilsett flasken med moste tomater, 1 teskje sukker og litt salt og pepper, og la det hele småkoke i ca. 5 minutter. Ha kjøttbollene i tomatsausen og kok videre i ca. 5 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek spinaten og cherrytomatene i 3-4 minutter, og krydre med litt salt.
Ha litt olivenolje i den ferdigkokte pastaen, og topp retten med Gran Biraghi-osten ved servering.
Vel bekomme!