Spanske kjøttboller i spicy tomatsaus med linguini

Spanske kjøttboller i spicy tomatsaus med linguini

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Rød chili
1/2 stk
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Cherrytomater
250 g
Spinat
100 g
Kjøttboller
400 g
(Soya, Melk, Laktose)
Moste tomater
1 flaske
Linguine
250 g
(Gluten)
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Sukker
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med fersk basilikum.

Finhakk chilien og løken, og skrell og finhakk hvitløken. Kutt cherrytomatene i to, og vask spinaten.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttbollene i 3-4 minutter, slik at de får en stekeskorpe.
Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek løken, hvitløken og chilien i 1-2 minutter, til løken er blank. Tilsett flasken med moste tomater, 1 teskje sukker og litt salt og pepper, og la det hele småkoke i ca. 5 minutter. Ha kjøttbollene i tomatsausen og kok videre i ca. 5 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek spinaten og cherrytomatene i 3-4 minutter, og krydre med litt salt.
Ha litt olivenolje i den ferdigkokte pastaen, og topp retten med Gran Biraghi-osten ved servering.
Vel bekomme!