Grillede fiskekaker, blomkål og gulrot med rømme- og chilidressing

Grillede fiskekaker, blomkål og gulrot med rømme- og chilidressing

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Poteter
700 g
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Blomkål
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Fiskekaker
640 g
(Fisk, Laktose)
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Sweet chili-saus
1 beger
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Finriv litt sitronskall (kun det gule), og dryss det over grønnsakene og fiskekakene før servering.

Fyr grillen! Gå rett til punkt 7 etter at du har satt potetene på kok hvis du ikke ønsker å grille.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell hvitløken. Kjør hvitløken og ca. 1 dl olje sammen med en stavmikser.
Kutt blomkålen først i to og så i skiver. Skrell og kutt gulrøttene i staver. Pensle blomkålen og gulrøttene med hvitløksoljen.
Legg grønnsakene og fiskekakene på grillen, og grill til grønnsakene er møre og fiskekakene er gjennomvarme.
Bland lettrømmen sammen med chilisausen i en serveringsskål.
Sett stekeovnen på 220 grader. Kutt blomkålen i små buketter, kutt gulrøttene i staver, og skrell og finhakk hvitløken. Fordel grønnsakene utover et stekebrett, vend inn litt olje, salt og pepper, og stek grønnsakene ovnen i ca. 20 minutter. Stek fiskekakene i en stekepanne med litt olje til de er gjennomvarme.
Vel bekomme!