Sommerlig pasta med krydderstekt kylling, asparges, Grana Padano, spinat og sitron
20-30

Sommerlig pasta med krydderstekt kylling, asparges, Grana Padano, spinat og sitron

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Krydderstekt kylling

kyllinglårfilet
Kyllinglårfilet
350 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke

Sommerlig pasta

linguine
Linguine (Hvete)
200 g
asparges
Asparges
100 g
kryddersmør
Kryddersmør (Melk, Laktose)
½ pakke
spinat
Spinat
50 g
sitron
Sitron
1 stk

Servering

tomat
Tomat
1 stk
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 791 kcal
  • Fett 31 g
  • Karbohydrater 75 g
  • Protein 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tre kyllingkjøttet på spyd, og grill det sammen med aspargesen over indirekte varme hvis du ønsker mer grillsmak på retten.

  1. Sommerlig pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll aspargesene, og kutt vekk den trevlete enden. Del aspargesene i mindre biter. La aspargesbitene koke med pastaen de 2 siste minuttene av pastaens koketid. Sil av vannet, og bland inn kryddersmøret og spinaten. Varm forsiktig opp, og smak til med salt, pepper og saft fra halve sitronen. 
  2. Krydderstekt kylling: Skjær kyllingen i mindre biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttet i 3–4 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Krydre med persilladen, salt og pepper.
  3. Servering: Kutt resten av sitronen i båter. Skyll og kutt tomaten i terninger. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Fordel pastaen på tallerkener, og topp med kyllingen og tomatterningene. Dryss over den revne osten, og server sitronbåtene til retten.