Burritos fylt med chili con carne servert med salat
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
Chili con carne
1 pakke
Fullkornstortillaer
2 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Maiskorn
1 pakke
Tomater
2 stk
Tobladssalat
1 pakke
Lime
1 stk
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp burritoene med fersk koriander ved servering.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Fordel chili con carne-blandingen utover tortillaene, og rull dem sammen. Legg tortillaene i en smurt ildfast form, og topp dem med mozzarellaen. Stek formen i ovnen i 12-14 minutter.
Hell laken av maisen, og kutt tomatene i biter. Bland sammen salaten, maisen og tomatene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Smak til med limesaft fra halve limen, og kutt resten av limen i båter for servering.
Vel bekomme!