Burritos fylt med chili con carne servert med salat

Burritos fylt med chili con carne servert med salat

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Chili con carne
1 pakke
Fullkornstortillaer
2 pakke
(Hvete)
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Maiskorn
1 pakke
Tomater
2 stk
Tobladssalat
1 pakke
Lime
1 stk
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp burritoene med fersk koriander ved servering.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Fordel chili con carne-blandingen utover tortillaene, og rull dem sammen. Legg tortillaene i en smurt ildfast form, og topp dem med mozzarellaen. Stek formen i ovnen i 12-14 minutter.
Hell laken av maisen, og kutt tomatene i biter. Bland sammen salaten, maisen og tomatene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Smak til med limesaft fra halve limen, og kutt resten av limen i båter for servering.
Vel bekomme!