Thaisalat med stekt lyrfilet, jasminris og peanøtter
Laktosefri

Thaisalat

med stekt lyrfilet, jasminris og peanøtter
Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
135 g
Lyrfilet
325 g
(Fisk)
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Koriander
½ bunt
Lime
1 stk
Ponzusaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Srirachasaus
1 pakke
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Chilimajones
1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
695 kcal
Fett:
25 g
Karbohydrater:
75 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek fisken med hvitløk, ingefær og chili for ekstra god smak.

Tilbered risen som anvist på pakken. 
 Del fisken i mindre stykker, og krydre den med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i omtrent 3 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
 Skrell og kutt rødløken i tynne strimler. Skyll og kutt paprikaen i tynne strimler. Skyll og kutt salaten i grove strimler. Skyll og grovhakk korianderen. Del limen i to. 
Ha ponzusausen over i en stor bolle. Press over saften fra limen, og smak til med srirachasausen. Bland korianderen, løken, paprikaen og salaten inn i dressingen. Dryss over peanøttene. 
 Fordel salaten utover et fat, og topp med fisken. Server chilimajonesen til retten.    
Vel bekomme!