Red rub-stekte sommerkoteletter med couscous, ovnsbakt brokkolini og tomatsalsa

Red rub-stekte sommerkoteletter med couscous, ovnsbakt brokkolini og tomatsalsa

3.86 (97)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • salt
  • smør
Couscous
1 pakke
(Hvete)
Brokkolini
1 pakke
Sommerkoteletter
500 g
Red rub-krydder
1 pakke
Gressløk
1/2 pakke
Tomatsalsa
1 beger
Sitron
1/2 stk
Rødløk
1/2 stk
Salt
Olje
Smør
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Mariner kjøttet i red rub-krydderet i 20 minutter før steking for mer smak!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Fordel brokkolinien i en ildfast form, og vend inn litt olivenolje og salt. Stek brokkolinien i ovnen i 5-6 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek sommerkotelettene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Tilsett litt smør og ønsket mengde av red rub-krydderet mot slutten av steketiden.
Finhakk gressløken og rødløken, og kutt sitronen i båter. Vend gressløken og rødløken inn i couscousen før servering, og server retten med sitronbåtene og tomatsalsaen.
Vel bekomme!