Rød currygryte med kylling, spinat og kikerter servert med ris
3.85 (97)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Middagsris
125 g
Spinat
1 pakke
Gul løk
1/2 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Kikerter
1 pakke
Kokosmelk
1 pakke
Rød currypaste
1 pakke
Prinsessefilet av kylling
350 g
Pepper
Olje
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server med litt grovhakket koriander!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll spinaten i kaldt vann. Finhakk løken og hvitløken.
Varm opp en gryte med litt olje til middels høy varme. Stek løken og hvitløken til det er gyllent. Sil laken av kikertene, og skyll kikertene i kaldt vann. Ha spinaten og kikertene i gryten, og stek videre i ca. 2 minutter.
Tilsett kokosmelken og ønsket mengde av currypasten, gi gryten et raskt oppkok, og ha i kyllingen. La gryten trekke på middels varme i 5-6 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper før servering.
Vel bekomme!