15-20
Laktosefri
Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta farfalle og salat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Hvete,
- melk
Basisvarer
- olivenolje
- salt
- sukker
- pepper
Pasta farfalle
Pasta (Hvete)
200 g
Gratinerte kjøttboller i tomatsaus
Moste tomater
350 ml
Basilikum og oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Revet ost (Melk)
100 g
Salat
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1030 kcal
- Fett 46 g
- Karbohydrater 95 g
- Protein 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne retten med fersk basilikum.
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Pasta farfalle: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Tomatsaus: Ha de moste tomatene, basilikum- og oreganokrydderet og oksebuljongen i en kjele. Kok opp, og smak til med salt, pepper og sukker.
- Gratinerte kjøttboller i tomatsaus: Fordel kjøttbollene i en ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp formen med ønsket mengde av den revne osten. Stek kjøttbollene midt i ovnen i 15 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme, og osten er gyllen.
- Salat: Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
- Vel bekomme!