Mediterranean Style Barbecue: Grillet kylling, salsicciapølser, squash og paprika med ovnsbakte poteter

Mediterranean Style Barbecue: Grillet kylling, salsicciapølser, squash og paprika med ovnsbakte poteter

Ny oppskrift
Under 0 min
11 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
600 g
Squash
1 stk
Spisspaprika
2 stk
Bladpersille
1 pakke
Sitron
1 stk
Kyllingbryst
900 g
Salsicciapølser
300 g
(Egg)
Hjertesalat
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Yoghurt naturell
1 pakke
(Melk, Laktose)
Salt
Pepper
Olje
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv agurken på et rivjern, klem ut væsken, og bland inn litt finhakket hvitløk i agurkdressingen.

Klargjør grillen. Legg mindre kull på den ene siden av grillen, slik at du får én grillsone med direkte varme og én med indirekte varme. Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt potetene i to. Fordel potetene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20-25 minutter, eller til de er møre.
Kutt squashen i skiver på langs, og finhakk persillen. Grill squashen og spisspaprikaene (hele) på direkte varme til de er møre. Fjern skallet på spisspaprikaene, og kutt dem i grove biter. Bland grønnsakene sammen med persillen, saft fra halve sitronen og litt salt, pepper og olivenolje.
Skjær kyllingbrystene i to på langs, og krydre dem med salt og pepper. Grill kyllingen med skinnsiden ned på indirekte varme til den har fått et gyllen farge. Snu, og grill videre i 4-5 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. La kyllingen hvile i ca. 5 minutter.
Grill salcicciapølsene på indirekte varme i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Kutt hjertesalatene og tomaten i to. Grill hjertesalatene og tomaten på indirekte varme. og grill de på direkte varme. Når de har fått et fint grillmønster på flatsiden, ta de av grillen og ha over litt olivenolje, salt og pepper.
Kutt agurken i små terninger. Bland agurkterningene med yoghurten og litt olivenolje, og krydre med salt og pepper.
Vel bekomme!