Svinenakke med cherrytomater, stekt hodekål og byggotto med Gran Biraghi, sitron og gressløk

Svinenakke med cherrytomater, stekt hodekål og byggotto med Gran Biraghi, sitron og gressløk

3.73 (77)
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Liste
Liste
Bilder
Banansjalottløk
1 stk
Byggkorn
1 pakke
(Bygg)
Hønsebuljong
1 pakke
Svinenakke i skiver
400 g
Cherrytomater
250 g
Hodekål
1 bit
Gressløk
1/2 pakke
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Sitron
1/2 stk
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Byggkornene skal ha tyggemotstand når de er ferdigkokte.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og finhakk banansjalottløken. Varm opp en vid kjele med litt olje til høy varme. Stek løken i 1-2 minutter, til den er blank. Ha i byggkornene, hønsebuljongen og 5 dl vann, og kok opp. La det hele koke i 18-20 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek svinenakkeskivene i ca. 2 minutter på hver side, og krydre med salt og pepper. Ha kjøttet og cherrytomatene i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
Kutt hodekålen i skiver. Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til høy varme. Stek hodekålen i 3-4 minutter, og krydre med litt salt.
Finhakk gressløken. Vend Gran Biraghi-osten, saft fra den halve sitronen, seterrømmen, gressløken, 1 spiseskje smør og litt salt og pepper inn i byggottoen.
Vel bekomme!